Νυχτερινή βόμβα: Ανοίγει ξανά το Teatro- Η ναυαρχίδα του Μπερτάκη – Με ποιον τραγουδιστή συμφώνησε

Νυχτερινή βόμβα: Ανοίγει ξανά το Teatro- Η ναυαρχίδα του Μπερτάκη – Με ποιον τραγουδιστή συμφώνησε

Περίοδος μεταγραφών. Η ώρα των τελικών αποφάσεων στις υποθέσεις που εκκρεμούν. Οι επιχειρηματίες της νύχτας να γνωρίζουν σε ποιους τραγουδιστές θα πουν αντίο και στο καλό, και σε ποιους θα στηριχτούν εν όψει της νέας σαιζόν. Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, κόσμος φεύγει, κόσμος έρχεται.

Στη φώτο, την κάτω, η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του Κώστα Μπερτάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του στενού φίλου και συνεργάτη του, Χάρη Λεμπιδάκη, συμφώνησε να τραγουδήσει στο Teatro, σε ότι αφορά τον χειμώνα που έρχεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως καταλαβαίνετε, κύριοι, πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο πεδίο της νύχτας πανελλαδικός.

Ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα της η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία φιλοδοξεί να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην ήδη πετυχημένη και πλούσια επαγγελματική καριέρα της στο τραγούδι. Η μετακίνηση της στον Teatro σημαίνει ότι ο Μπερτάκης την εμπιστεύεται με “κλειστά μάτια”, να ξαναζήσει εποχές Καρρά-Μαζωνάκη-Πάολα- Παντελίδη η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του. Το νέο Teatro Music Hall δεν θα διατηρήσει την υπάρχουσα εικόνα του, σε καμία περίπτωση. θα αναβαθμιστεί και θα σε παρασύρει με το «νέο κοστούμι» του.

Θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας της συνεργασίας. Θα τα καταφέρει; Εντάξει, για την Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε, η οποία αποτελεί διαχρονική αξία του καλού ελληνικού τραγουδιού και είναι πολυπρόσωπη …

Ποντάρουν πολλά στην Θεοδωρίδου οι άνθρωποι του Μπερτάκη. Και δικαίως κατά την άποψη μου. Αναμφίβολα, έχει όλο το πακέτο να λειτουργήσει “ηγετικά”, να εμπνεύσει τους συνάδελφους της, που θα την πλαισιώσουν και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, και να τους “δέσει” συναισθηματικά.

Αν μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα εξελιχθεί σ’ έναν άλλον Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, ενός αληθινού αρχηγού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.