Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη, με ολονύχτιους βομβαρδισούς

Βλέπεις τα πλάνα στην τηλεόραση και ανατριχιάζεις. Για σκέψου, μια στιγμή μονάχα, να είσαι στη θέση του Νίκου Βέρτη και των μουσικών της ορχήστρας του. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Ισραήλ, για προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο μεγάλη συναυλία.

​Ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες έχει κλιμακωθεί η κατάσταση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ η χθεσινή νύχτα ήταν ιδιαίτερα σκληρή με διαρκή ρίψη ρουκετών. Μάθαμε ότι ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του πέρασαν όλη τη νύχτα στο καταφύγιο για τη δική τους ασφάλεια, ενώ στην πόλη ηχούσαν σειρήνες λόγω των βομβαρδισμών και των ρουκετών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Πρωινό προέβαλλε, μάλιστα, ένα βίντεο συνεργατών του Νίκου Βέρτη όπου καταγράφουν τον πανικό στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή τους, όταν άρχισαν να ηχούν σειρήνες και τους μετέφεραν στο καταφύγιο.

Στην εκπομπή μίλησε και συνεργάτιδα του τραγουδιστή, την τραγουδίστρια Ελενα Παπαπαναγιώτου:

«Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.