Ντέρμπυ και στο…ΠΑΣΟΚ

Όπως αναμενόταν. Πρώτος στα προκριματικά ο νυν Ανδρουλάκης. Και δούλεψε πολύ το έργο ο πρόεδρος, παληοσειρά στο  είδος του, και ντέρμπυ η δουλειά. Δεύτερος ο Δούκας, με 21 τα εκατό. Μην τον αποκλείιεις, έχει πιθανότητες με αντίπαλο το περίπου 30% του Ανδρουλάκη. Ο Δούκας έγινε δήμαρχος με 15% και να μην έχει ελπίδες με πάνω από 20%; Όλα γίνονται. Να κερδίσει τελικά ο παληός, ο Ανδρουλάκης με εντυπωσιακή διαφορά, και να χάσει από τον Χάρη, που μοιάζει με  Χάρο. 

Το εντυπωσιακό δεν είναι τα κουκιά πως μοιράστηκαν, αλλά ότι πήγαν να ψηφίσουν 301 χιλιάδες. Επιτυχία. Ένα κόμμα τελειωμένο, με συγκεκριμένα όρια δεν έχει πεθάνει. Αναπνέει. Κυκλοφορεί στην πιάτσα, Καλό ή κακό; Να περιμένουμε, να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από κόμμα που με το ζόρι ανασαίνει μόνο του. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι και το άλλο. Ποια ενότητα; Ένα από τα παραμυθάκια της δημοκρατίας. Προεκλογικά από κάποιους, ονόματα δεν χρειάζεται να αναφερθούν  ειπώθηκαν βαρειά πράγματα ενός σε βάρος του άλλου. Πως θα συνεχίσουν… συντροφικά αυτοί οι δυο π.χ. Θα ξεχάσει ο ένας αν εκλεγεί το δηλητήριο του άλλου; 

(apodytiriakias.gr)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.