Νταραβέρι Βαρδάλου με του αλανιάρηδες της νύχτας

Ο μάνατζερ σε σχέση με τον καλλιτεχνό κόσμο, Χρήστος Βαρδάλος, που και στην κατηγορία του επιχειρηματία πατάει πλέον, χαίρεται με αυτό που κάνει. Είναι ολοκληρωτικά δοσμένος. Τίποτα δεν ήταν πιο πάνω από τη δουλειά του. Κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα. Θέμα φλέβας, που λέμε. Και καύλας, βέβαια. Σαν να ήρθε τη ζωή του με το σκοπό αυτό. Όχι δεν παντρεύτηκε, δεν έκανε παιδιά, ακόμη τουλάχιστον.

Από τα χέρια του, περνάνε στο πολύ δύσκολο φέτος, αρκετά καλά και δυνατά σχήματα. Posidonio με Φέρρη-Ζόζεφιν, Romeo με Νικηφόρο-Νίνο-Μηλιού, Barbarella θεσσαλονίκης με Στέλιο Ρόκκο-Διονύση Σχοινά, Barbarella Aθήνας (πρώην Hotel Ερμού) με Λευτέρη Πανταζή-Έλλη Κοκκίνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λογικό, λοιπόν, να έχει αρκετό άγχος, να τον απασχολούν πολλά, είναι μεγάλο το φορτίο που πρέπει να συκώσει. Ξέρει πως οι κακεντρεχείς τον περιμένουν στη γωνία. Δεν θέλει να απογοητεύει κανέναν που αυτούς που τον έβαλαν στο γερό παιχνίδι..Μοιραία, αφού είδαν την σκληρή δουλειά και πως έχει το know-how..

Γεννήθηκε στο Διακοπτό στο Αίγιο, εργάστηε στην οικογενειακή επιχείρηση, σε εργοστάσιο ξυλείας. Αλλά ήρθε έτσι η δουλειά και έγινε ποδοσφαιριστής, που έπαιξε μέχρι την Β Εθνικη. Καθόλου άσχετο αυτό, αν δεν γνωρίσεις από το ξεκίνημα την ιστορία του, δεν θα κατανοήσεις τα σημερινά επεισόδια..Μέχρι που άνοιξε την σελίδα του λεγόμενου κόσμου της νύχτας, και τον ρούφηξε. Σαν πελάτης πρώτα. Στο νταραβέρι με τους παικταράδες στην πιάτσα της πίστας, συνδέθηκε με τον Νίκο Βέρτη, περισσότερο φυσικά με τον Αντώνη Ρέμο. Από κοντά και ο συνεργάτης του ο Φέρρης.

Και αφού είχε οπλιστεί με όλα τα μαθήματα του νυχτερινού σχολείου, πανεπιστημιακού επιπέδου, και ειδικεύτηκε στο παρασκήνιο, δεν ήταν πια ο μαθητής. Πέρασε στον επόμενο γύρο. Έγινε πολύ καλός στη σκηνοθεσία. Πάντα με το γνωστό προσωπικό ύφο του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.