Νόμος Φέρρη στη Θεσσαλονίκη

Από την πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη στο Barbarella, στη Θεσσαλονίκη, κάτι πολύ μεγάλο περιμέναμε, βέβαια. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει στην καριέρα του. Τραγουδιστής υψηλής κατασκευής είναι. Πάντα ήταν.. Αλλά σε άλλο επιχείρημα στηρίζω το σκεπτικό μου. Ο σημερινός Φέρρη, δεν είναι ίδιος με χθες και προχθές.

Καθόλου περίεργο. Η σύνδεση του με το Posidonio, τον έστειλε σε άλλα επίπεδα, σε αυτά που πάντα ονειρεύονταν και απεριόριστα θα τον σέβεται η πιάτσα. Οι μεγάλοι της νυχτερινής γης. Έτσι είναι. Εμείς οι νάνοι θα βγάλουμε γλώσσα και θα πούμε πως δεν είναι έτσι; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άλλο που λέγεται. Όταν ανακοινώθηκε επίσημα, πως ξεκινάει η εποχή του Ποσειδωνίου, επιτόπου ξεκίνησε η ενίσχυση στην δισκογραφική του θωράκιση. Δεν γινόταν αλλιώς.

Εδώ δεν πουλάμε παραμύθι, η επανεμφάνιση Φέρρη, σε αυτή τη μαγική πόλη, έκανε ασύλληπτο ντόρο. Ο Βιολίδης έπαθε σοκ! Και δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθόλου δεδομένο, όπως μπορεί να το φαντάζεστε. 25, 26 Ιανουάριος, το χειρότερο διήμερο του χειμώνα. Οι γιορτές έφυγαν, μαζί και τα λεφτά. Συν ότι μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Αθήνα. Άλλη δυναμική, πιο κάτω σαφώς. Μετά ο ανταγωνισμός από τους απέναντι..πολύ καυτός. Έλα που όμως ήταν απίστευτη η στήριξη που δόθηκε. Και από τις δύο ομάδες (Barbarella και Posidonio). Γάζωσαν την πόλη, όλη την βδομάδα.

Έτσι μόνο έρχεται η επιτυχία, σε αυτή την εποχή την …ζόρικη. Για δείτε την :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.