Νο 1 αφεντικό της ελληνικής νύχτας- Κυβέρνηση και με την βούλα

Δημήτρης Φιντιρίκος- Γιώργος Αρσενάκος

Να το πάρουμε απόφαση. Ο Γιώργος Αρσενάκος δεν είναι ακόμη ένας, στον κατάλογο των δισκογραφικών εταιρειών. Ήδη συμπληρώθηκαν σήμερα 10 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της Panik Records, της εταιρίας που ίδρυσε μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση το 2011. Κανένας δεν περίμενε, όσο αισιόδοξος κι αν ήταν, ότι θα κρατήσει τόσο. Κι όχι μόνο, αλλά θα αναστατώσει τον πλανήτη νύχτα. Να αναδειχθεί σε Νο 1 αφεντικό της ελληνικής νύχτας. Κυβέρνηση και με την βούλα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανένα νυχτερινό κέντρο, κανένας επιχειρηματίας, αν είναι σοβαροί, δεν κάνουν ρούπι. Όλοι για να πετύχουν κάτι, προσπαθούν πρώτα να συμβουλευτούν, να ζητήσουν την βοήθεια του Αρσενάκου. Αυτός κινεί τη γη και τον ουρανό, κινεί τα πάντα, κινεί τα νήματα. Κατευθύνει τις ενέργειες των πιο πολλών, συνήθως παρασκηνιακά. Όπως ακριβώς το μικρόβιο covid- 19. Επικυριαρχεί στην ιδιωτική και τη δημόσια ζωή του καθένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, με τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο. Στο πλαίσιο της επικής, all star συναυλίας, γιορτασμού 10 χρόνων Panik Records, με τη συμμετοχή 30 καλλιτεχνών και συμφωνική ορχήστρα 60 μουσικών, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.