«Νίκη» της νύχτας το «χωρίς μουσική» η εστίαση

Το Τσίπας Μπλοκ διαπιστώνει πως στη σημερινή εποχή, των μεγάλων ανατροπών, τα πράγματα δεν μένουν στατικά, εξελίσσονται συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα. Αλλάζουν τα πάντα. Απρόσμενα και καθόλου καλά για κάποιους, κάπως πιο συμπαθητικά για άλλους.

Το παιχνίδι με τις λέξεις το κόβω και μπαίνω στο ψητό. Στην ιστορία, την πολύ καινούργια και βρώμικη για τους ανθρώπους της εστίασης. Με το να ανοίξουν, αλλά χωρίς μουσική. Ένα μέτρο που δεν μπορεί με τίποτα να το εξηγήσουν και που τους έχει εξοργίσει στην πιο δυνατή μορφή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατ’ δεύτερον, τι θα πει χωρίς μουσική ; Η επαφή με την μουσική σε μαγαζί, θα γίνει σε αυτά που θα αφορούν τα νυχτερινά κέντρα. Με ρωτήσανε και αυτή την απάντηση έδωσα. Δεν είναι δίκιο για τους νυχτερινούς, να πληρώσουν και πάλι το μάρμαρο της ανευθυνότητας κάποιων από την εστίαση. Και να ξανάκλείσουν πριν ανοίξουν. Σε αυτό το στυλ σκέψης, κάτω από το χαλί και πίσω από τις κλειστές πόρτες, την συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης, άνετα την χαρακτηρίζεις ως «νίκη της νύχτας». Και η οποία πιθανόν να δείχνει τον διαχωρισμό εστίαση-νύχτα στην επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης : Το “καλύτερο μαγαζί” στην … Ελλάδα, ανοίγει ο Γιαννακόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.