Nίκη στην Ψαροκώσταινα

Εγώ που μυρίζομαι την επιτυχία. Θα σου πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όλα έχουν ένα κρυφό νόημα και ένα κρυφό σκοπό. Αυτή είναι η κουβέντα μας. Και φυσικά δεν μιλάμε ακαδημαϊκά, επιστημονικά.

Πάμε σε παράδειγμα. Η Ψαροκώσταινα, που έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα πιο άπαιχτα μεζεδοπωλεία στο Νέο Ψυχικό. Τώρα που μπήκε στη διαδικασία να ανανεωθεί, να ξεκόψει από το παλιό του στυλ (Καφενές της γειτονιάς και σημείο συνάντησης των καλοσυνάτων παππούδων με την εφημερίδα στο χέρι που πάντα έπιναν ελληνικό). Μελετημένα και σωστά το έκανε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το βλέπει αυτό ο κόσμος και ψήφο εμπιστοσύνης του έδωσε με το …καλημέρα.

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 6 άτομα, τηλέφωνο και κείμενο που λέει "thanasessouleles 4ώρ. X stamelos_ @psarokwstaina @thanasessouleles @alexandros ,89 @dannyxat33 @panos9032 @stelios jos n8 ns だ 대2" από το Twitter
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "thanasessouleles 6ώρ. ..X X X stamelos_g E @thanasessouleles @psarokwstaina"
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "thanasessouleles 6ώρ. ...X stamelos_g @thanasessonleles Pthana nas @ psarokwstaina"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.