Νίκαια: Μαφιόζικο το χτύπημα στο πρατήριο καυσίμων

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και εκτιμάται πως το κίνητρο της επίθεσης πιθανόν να έχει να κάνει με διαφορές που σχετίζονται με αυτή την δραστηριότητα

Επαγγελματική χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, η εκτέλεση του 37χρονου Αλβανού έξω από πρατήριο καυσίμων χθες το βράδυ, που σημειώθηκε επί της Λ. Θηβών 181, στη Νίκαια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επίθεση είχε μαφιόζικα χαρακτηριστικά και καθώς το θύμα που ήταν και σύζυγος της Ελληνίδας ιδιοκτήτριας του πρατηρίου, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, εκτιμάται πως το κίνητρο της επίθεσης πιθανόν να έχει να κάνει με διαφορές που σχετίζονται με αυτή την δραστηριότητα.

Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο, προσέγγισαν το σημείο, σταμάτησαν και ένας εξ αυτών άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να δεχτεί πυροβολισμούς στο σώμα και στο κεφάλι και ένας 33χρονος ομοεθνής του και φίλος του που βρισκόταν στο σημείο, να τραυματιστεί στο χέρι.

Αμέσως μετά οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο διαφυγής επί της οδού Μυριβήλη, κοντά στο Allou Fun Park, όπου και του έβαλαν φωτιά, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και το περιβάλλον του θύματος και αναλύονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, σε μία προσπάθεια των Αρχών να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

news247.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.