Νέο δρόμο, με τρεις παραδρόμους άνοιξε ο Αντωνακόπουλος

Ο δρόμος έκλεισε και δεν οφείλεται σε αυτοκίνητα, φορτηγά, πούλμαν, νταλίκες. Ε, παρουσιάστηκε ο κορονοιός και επιτόπου η ζημιά. Η καταστροφή. Την μετράς σε εκατομμύρια δολάρια και δεν έχει τελειωμό το νούμερο. Περνάνε οι ώρες, περνάνε οι μέρες, περνάνε οι μήνες, περιμένεις άντε να ξεκολλήσει το κινέζικο τέρας των ιών, για να συνεχίσουν πάνω-κάτω την πορεία τους πολλά, πάρα πολλά καράβια, μα τίποτα δεν γίνεται.

Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ; Δεν μπορείς να περιμένεις άλλο. Όχι, ρε. Προσπαθείς να βρεις τον δρόμο τον άλλον, τον εναλλακτικό. Και αν δεν υπάρχει, τον ανοίγεις εσύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και o Άγγελος Αντωνακόπουλος, φορτωμένος κάργα όταν έσκαγε στα μπουζούκια, ήταν επόμενο να μην φρενάρει, παρά την στραβοτιμονιά του ιού. Ιδιοκτήτης μεγάλης μεταφορικής εταιρείας, είδε ότι ο κλάδος του, που τον έκανε τρανό, και αυτός έχει θέματα. Οπότε λογικά και έξυπνα, αποφάσισε να μπει και σε νέους επιχειρηματικά δρόμους. Μαζί με άλλους δύο (Σάκη Κατσούλη – Μπάμπη Χρονόπουλο) άνοιξαν στο Περιστέρι τρία μαγαζιά (ρουχάδικο, κουρείο, μασάζ -σπα) κάτω από την ίδια ομπρέλα, της Invoid.

No description available.

Διαβάστε επίσης : Και τώρα κάνει παιχνίδι ! Ίσως για κάτι καινούργιο και μεγάλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.