Νέο βίντεο από την Νέα Σμύρνη! Λίγο πριν την εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια – Βλέπουμε τον δράστη – Είχε συνεργό με μοτοσικλέτα- Ο γνωστός «Νίκος» που «πουλούσε» προστασία και η παράπλευρη απώλεια του “Αρμάντο”- Ο εμφύλιος στην Αλβανική μαφία για τον έλεγχο της “αθηναϊκής νύχτας”, μόλις άρχισε!

Eίναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον εκτελεστή της Νέας Σμύρνης. Αυτόν που πυροβόλησε και σκότωσε μέρα μεσημέρι σε καφετέρια, δυο άνδρες, Αλβανοί και οι δύο. Τον 44χρονο Armando Organja, που φαίνεται να είναι “παράπλευρο” θύμα. Αφού ο βασικός στόχος ήταν ο 41χρονος Kreshnik Cercizag, που ήταν γνωστός στην πλατεία της περιοχής αυτής, με το όνομα «Νίκος» και «πουλούσε» προστασία.. Και οι ερευνητές της Ασφάλειας, το θεωρούν επεισόδιο ενός πολέμου, που μόλις έχει αρχίσει, μεταξύ ομάδων σκληρών Αλβανών κακοποιών, που διεκδικούν την «προστασία» των καταστημάτων και την διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές με έντονη παρουσία νεολαίας.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε και παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Ο δράστης επιβαίνει σε μηχανή που οδηγεί ο συνεργός του. Σταματούν 200 μέτρα από την καφετέρια που κάθονταν τα δυο θύματα της επίθεσης. Η μηχανή σταματά και ο μαυροφορεμένος άνδρας κατεβαίνει και κατευθύνεται με γοργό βήμα προς την καφετέρια της πλατείας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέσα σε δυο λεπτά έχει φθάσει στην καφετέρια όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους δύο άνδρες. Στη συνέχεια βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα αφήνοντας πίσω του δυο νεκρούς άνδρες και μια γυναίκα τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο συνεργός του εκτελεστή δεν έχει σβήσει τη μηχανή και μοιάζει σαν να ακολουθεί τον δράστη έως το σημείο που θα τον παραλάβει μετά την εκτέλεση.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 βλέπετε τα δύο θύματα να κάθονται σε άλλη καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, πριν από την εκτέλεσή τους, πράγματα που σημαίνει ότι ο εκτελεστής ήξερε ακριβώς το δρομολόγιό τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει μεγάλο όγκο βιντεοληπτικού υλικού και έχουν χαρτογραφήσει το δρομολόγιο διαφυγής των δυο ανδρών που αναζητούνται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.