Ένα νέο νυχτερινό κέντρο γεννιέται στην Αθήνα

Ένα νέο νυχτερινό κέντρο γεννιέται στην Αθήνα

Πολλά ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες για το θέμα που μοιραστήκαμε μαζί σας και αφορούσε την επιλογή των ιδιοκτητών του “Cabana Live Stage”, Γρηγόρη Τουφεκλή και Χρήστου Μαγκλάση, να αγοράσουν το πρώην “Κόμβο”. Να στήσουν δηλαδή δυο σχήματα. Δυο σχήματα ανταγωνιστικά και ικανά να επιφέρουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Για την επόμενη μέρα στο Cabana, έχω ήδη αναφερθεί. Επικεντρώνομαι, λοιπόν, στον “Κόμβο, επί της Λιοσίων 327. Ο κύβος ερρίφθη. Η απόφασή τους είναι να μετονομαστεί σε “Cabana Plus”, καθώς θα θυμίζει το “Cabana” σε μικρογραφία. Για το σχήμα, Ζαφείρης Μελάς, Γιάννης Τάσσιος, Χαρά Βέρρα και Χριστίνα Κωσταντάρα θα συνυπάρξουν όλοι μαζί. Ισχύς εν τη ενώσει. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τουφεκλής και Μαγκλάσης, για να εξυπηρετήσουν το σκοπό και την αποστολή τους, επενδύουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, τόσο σε πρόσωπα αλλά και στον χώρο. Και, όπως είναι φυσικό, ενόχλησαν πολλούς. Aλλά δεν πρέπει να μας προκαλεί απορία, γιατί στην Ελλάδα του φθόνου, η επιτυχία προκαλεί ζήλια, κακία και υστεροβουλία.

Θα τα καταφέρουν; Οψόμεθα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.