Νέα τραγωδία στην Νύχτα – Έφυγε το πιο φωτεινό παιδί

Άνθρωπος. Τι θα πει άνθρωπος ή Άνθρωπος; Με Α κεφαλαίο και α μικρό. Κατ’ αρχήν θνητός. Και τι θα πει θνητός; Αυτός που πεθαίνει. Αυτός που δεν μπορεί να γίνει αιώνιος, παντοτινός, άφθαρτος, που υπόκειται στη μοίρα του θανάτου. Θνητός είναι κι εκείνος που απέκτησε πλούτη δόξα και εξουσία. Αυτός, δηλαδή, που στη ζωή αυτή, την σύντομη και την ανούσια, έγινε μεγάλος και τρανός, αλλά δεν αρκούν καθόλου αυτά, για την αθανασία.

Τι λέμε; Ό,τι λέμε το λέμε με τη λογική και τις λέξεις. Λέμε πως ένα κι ένα κάνουν δυο. Επτά και τρία κάνουν δέκα. Αυτό λέμε. Δεν λέμε πετάει ο γάιδαρος. Ούτε λέμε δυο και δυο κάνουν όσα θέλω. Όσα θέλεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ζωή είναι πουτάνα, η καλύτερη στο είδος της, άρα πολυτελείας και άδικη. Και επιτρέπει στον Χάρο, στον τύπο με το δρεπάνι, τώρα που στην Νύχτα, υπάρχει η πιο εκκωφαντική σιωπή της ιστορίας της, και θυμίζει απανθρακωμένο σκελετό πρώην πια πολεμιστή, να βγει μπροστά. Με σκοπό μοναδικό, να την ξεπαστρέψει, μια και καλή.

Μέχρι τώρα μιλούσα εγώ. Και φέρνω στην κουβέντα, βάζω, δηλαδή, το μαύρο μαντάτο, για ακόμη ένα θανατικό, ακόμη ενός παιδιού, μάλαμα και με χρυσή καρδιά.

Γράφει στο facebook η γυναίκα του :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ρώτησα και μου είπαν πως ο άτυχος Κώστας, νικήθηκε από τον κορωνοϊό και ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά, παλιά και καινούργια, που έχουν ποτέ περάσει από την νύκτα. Ίσως και το καλύτερο. Δούλευε χρόνια στα πάρκινγκ και συνεργάστηκε με όλα τα γνωστά μαγαζιά. Ξεκίνησε όμως, από τον Θανάση Παπαγεωργίου, την περίοδο ακριβώς που είχε ξεκινήσει σε αυτόν και ο Γιάννης Βουτυράκος. “Έδεσαν” αμέσως και το “δέσιμο” αυτό, κράτησε μέσα στο χρόνο.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, συγκινεί και δίνει δύναμη στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Ρέμος, Φιντι, Αϊδηνιώτης αποχαιρετούν το πιο χαμογελαστό παιδί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.