Η νέα τάση στο premium αναψυκτικό, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη

Παραγωγή καινούργιων ιστοριών. Αυτό είναι πρόοδος. Αυτή είναι εξέλιξη. Μόνο έτσι θα πάμε στα επεισόδια τα επόμενα. Δεν προχωράνε τα πράγματα – σε όλα τα επίπεδα- όταν ο άλλος, όποιος κι αν είναι αυτός, έχει κολλήσει στα παλιά. Για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα και για σκοπό καρδιάς, που έχει πολύ συναίσθημα, όλες αυτές τις παπαριές. Αυτό μ’ ενοχλεί.

Πρόοδος είναι να γεννάς ιδέες, ή να προχωράς σε ενέργειες βελτιώσεις σε υπάρχουσες υποσχόμενες καμπάνιες. Αυτό είναι το αληθινό πνεύμα της προόδου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα τέτοιο παράδειγμα. Το 1767! Είναι ένα premium ανθρακούχο αναψυκτικό και προσφέρεται είτε πίνοντας το με ή χωρίς πάγο, πάντα όμως δροσερό, είτε ως mixer σε ποτά. Καθόλου αλκοόλ, καθόλου ζάχαρη, καμία τεχνητή χρωστική ουσία και μηδέν συντηρητικά.

Καλοκαίρι του 2021, έπειτα από τις δύο καραντίνες, ξεκίνησε να το φτιάχνει ο Αλέξανδρος. Βέβαια μετά από έρευνα και δοκιμές. Και σε πρώτη φάση, το σέρβιρε στο μαγαζί που εργαζόταν. Για Θεσσαλονίκη μιλάμε. Έλα που οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα, οι παραγγελίες ερχόντουσαν η μία πίσω από την άλλη και τότε ήταν που ο -πλέον συνέταιρος του Αλέξανδρου- Βασίλης, πρότεινε τη δημιουργία των 1767.

Fast forward στο 2023 και πλέον μιλάμε για ένα καθαρά ελληνικό προϊόν που έχει πάρει τη θέση του στην αγορά και ταράζει τα νερά του χώρου, παρουσιάζοντας έτσι την ανθρακούχο τέχνη των 1767 Βeverages. Η καινοτόμος συνταγή και το sugar free περιεχόμενο είναι αυτά που καθορίζουν το διαφορετικό στην πρώτη γουλιά. Όσο για τις γεύσεις, δε θα βρεις πουθενά ίδιες -κυριολεκτικά!- καθώς είναι το μοναδικό αναψυκτικό που σου προσφέρει τη δροσιά και τη νοστιμάδα της φράουλας και του καρπουζιού.

Κα μετά την έκθεση HORECA, που το είδαμε, να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον το δικό του περίπτερο, μπορούμε να το πούμε. Δλδ κανείς δεν το αγνοεί σήμερα, δεν το γράφει, να μη το υπολογίζεις. Κι εσύ ο πιο περίεργο, το κάνεις το κέφι. Το ξέρω.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.