Νέα ραδιοφωνική στέγη για τον Σωτήρη Γεωργίου – Με ποια άλλα “βαρβάτα” ονόματα θα συνυπάρξει ;

Σωτήρης Γεωργίου

Ο Σωτήρης Γεωργίου βρήκε νέα ραδιοφωνική στέγη, μετά το Sport24 Radio 103,3, που έβαλε «λουκέτο» τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως γράφει το e-tetradio.gr, παίρνει μεταγραφή στο Over 104.9. Στο νέο αχρωμάτιστο, ασυμβίβαστο, ανατρεπτικό αθλητικό ραδιοφωνικό (και όχι μόνο), με τον Γιώργο Χελάκη να βρίσκεται σε επιτελική θέση. Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα αναλάβει την αγαπημένη του ζώνη, 02 με 05 τα ξημερώματα, στην οποία, 5 χρόνια στον Sport24 Radio, στις ακροαματικότητες των ραδιοφώνων της χώρας, “χτύπησε” μέχρι και 12% και καθιερώθηκε ως ο “βασιλιάς της νύχτας” .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιπλέον, στο team του Over 104.9 θα βρίσκεται το δίδυμο του Βασίλη Γερασίμου και του Δημήτρη Μαχαίρα, που επιστρέφουν στο πρωινό 05.00-08.00. Οι συγκεκριμένοι μετά το Sport24 Radio, βρέθηκαν 4 μήνες στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του (ενημερωτικού) Θέμα 104.6.

Σημαντικότατη είναι και η παρουσία του Χρήστου Σούτου, ο οποίος θα κάνει εκπομπές από τις 00.00 έως τις 02.00. Και αυτός υπήρξε στη νυχτερινή ζώνη του πρώην Sport24 103.3.

Στο εγχείρημα θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Αβραμίδης, που προέρχεται από την Cosmote TV.

Ο Over 104.9 στήνεται αυτές τις μέρες και αναμένεται να βγει σύντομα στον αέρα με εκπομπές, αντικαθιστώντας τον λαϊκό Στυλ FM που έγινε ιντερνετικό ραδιόφωνο. Προς το παρόν ακούγεται μόνο στα FM παίζοντας μουσική και τρέιλερ για το πρόγραμμά του. Σήμερα έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» και για το λογότυπό του, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και το domain overfm.gr.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.