Να σεβαστεί – όχι να ασπαστεί – τον χριστιανισμό, αν ακόμα φοράει παντελόνια

Όλο και περισσότεροι στον κόσμο, τον αληθινό, και πολύ περισσότερο σε αυτόν του διαδικτύου, αρχίζουν και βρίζουν, να γυρνάνε τη πλάτη στον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη. Προσωπικά, δεν το είχα ακούσει ποτέ στην ζωή μου.. Αυτόν που από το πουθενά εμφανίσθηκε και εξελίχθηκε σε …θεός. Αλλά στα αμέσως επόμενα επεισόδιά, παρακολούθησαν πως έχει μπερδέψει και θα έχει εξοργίσει, ναι έχει εξοργίσει τους πάντες. Καθώς με ένα σωρό ακαταλαβίστικα και χαμένα, πιάνεται ξαφνικά και με θέματα που δεν τα έχει ξανακούσει – και το χειρότερο, το πιο μεγάλο, τραγικό της υπόθεσης όλης, τελικά δεν ισχύουν. Αλλά δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια, το προσωπικό του show, τον καεί. Αυτή η αντίληψη επικρατεί.

Λέμε για τον Γκιώνη. Παίζει ρόλο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, σε ποια σκοτεινά μονοπάτια, πιθανόν να έχει χωθεί. Kαι για αυτό δεν του είναι τίποτα, να ξεφτιλίζει, να ισοπεδώνει τα πάντα, να βεβηλώνει ακόμη και τις ανώτερες δυνάμεις. Υπάρχουν; Υπάρχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η φωτογραφία, δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Εντελώς γυμνός, με μια εικόνα Αγίου, ιερή με άλλα λόγια, καλύπτει τα γεννητικά όργανα του. Έμεινα ξερός. Βρε καραγκιόζη, θα τα βάλεις και με τον χριστιανισμό, την θρησκεία της αγάπης και ελευθερίας, ε βλάκα;

Και το κάνει με το άλλοθι ότι οι Χριστιανοί τον μισούσαν, από όταν γεννήθηκε, γιατί ήταν gay.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.