Να προσέχει τι λέει …

Αυτό λέγεται θράσος. Αφού έχει κράξει, έχει στοχοποιήσει τους πάντες. Τους πάντες όμως… Λέμε με πρώτες, με χοντρές, με υπέρβαρες κατηγορίες, όχι τίποτα δεύτερες. Ναι, το ξεκίνησε με βιασμούς και παραβιαστικές συμπεριφορές εναντίον των γυναικών..Πήγε καλά σε αυτό. Και το έφτασε, μέχρι τα όπλα και τα ναρκωτικά. Το οποία σαφώς αναμενόμενα δεν μπορεί να τα ανεβάσει στην κατηγορία είναι αλήθεια με ντοκουμέντα. Και στη τελική, αυτό δεν είναι δική του δουλειά. Αυτό το σπορ είναι πολύ δύσκολο και είναι για την Αστυνομία. Εκτός και αν θεωρεί ότι ο ανίκητος και παντοδύναμος Τσακ Νόρις.

Ποτέ δεν μου άρεσε ο Γκιώνης. Και πάνω που μιλούσα για θράσος, ο ακτιβιστής βρέθηκε χθες το μεσημέρι της Παρασκευής φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.