Για να μην μας παραμυθιάζει η εικόνα της Πάτρας, με τα μαγαζιά, να βρίσκονται παντού, όπου κι αν κοιτάξεις! Η αλήθεια είναι όμως μια άλλη – Δεν κουνιέται φύλλο , λουκέτο σε ακόμη δύο αγαπημένα και με ιστορία στέκια

Ανοίγει το ένα μαγαζί, ανοίγει το άλλο, πολύ καλό μαγαζί στην Πάτρα, και ο άσχετος ..πετάει. Έχει πετάξει από την χαρά του, κάθε μαύρη σκέψη φεύγει μακριά. Δεν χωράει τίποτα άλλο το κεφάλι του, τίποτα, έχει γεμίσει από τη χαρά που βλέπει να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, τα μπαρ, τα club, τα καφέ, οι καφετέριες και τα εστιατόρια. Σα λυσσασμένοι οι Πατρινοί, ότι οικονομίες είχαν στην άκρη, ζητάνε και απ’ τους φίλους τους μερικά δανεικά, και πάμε να ζήσουμε το όνειρο του μεγάλου επιχειρηματία.

Ποια είναι η αλήθεια; Γέμισε ο αχαϊκός τόπος από επιχειρήσεις εστίασης, μα αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα έφτιαξαν, ήρθαν νέες δουλειές, γιατί ήρθαν σοβαροί επενδυτές. Κυκλοφορήστε πέρα από τα διόδια του Δρεπάνου και θα δείτε την διαφορά. Μεγάλη διαφορά!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Kαθόλου σύμπτωση, δεν έπεσα από τα σύννεφα, που «λουκέτο» έβαλε το Sao Beach Bar στην παραλία Κάτω Αχαΐας.

Η ανάρτηση της επιχείρησης στην σελίδα της στο facebook έχει ως εξής:

Το sao Beach bar που όλοι αγαπήσαμε με τα μοναδικά party και καλεσμένους,το υπέροχο κοινό μας,κλείνει οριστικά την αυλαία του…. είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη και την αγάπη που μας δίνατε όλα αυτά τα χρόνια…
εις το επανιδειν…. stay tuned…

Kλείνει οριστικά την αυλαία του το Sao Beach Bar στην παραλία Κάτω Αχαΐας

Τίτλοι τέλους και για το Beau Rivage, στο Λόγγο του Αιγίου, μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας.

Η σχετική ανάρτηση στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook έχει ως εξής: «The end of an era»

Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε ότι το Beau Rivage κλείνει οριστικά μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη στήριξη, αγάπη και προτίμηση που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Χορέψαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, αλλά πάνω από όλα δημιουργήσαμε μαζί εκατομμύρια αξέχαστες αναμνήσεις.

Διαβάστε επίσης : Μόνο περίεργα ακούς στην Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.