To party τώρα αρχίζει….Ε, ρε τι θα ζήσουμε!

Ένα φαινόμενο που καθαρά από σπόντα, έκανε την αρχή στο μικρό και ταπεινό Μα Κοκοτ. Λαμβάνεται, βέβαια, υπ’ όψιν με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα, η τωρινή συνέχεια, που καλοκαιριάτικα, το βρίσκει στη παραλιακή του Ρίου, στο μαγαζί με το όνομα W. Και έχει αναπτύξει τρελή φόρα. Πρώτον και Δεύτερον. Ο ηγέτης του, από σήμερα, είναι απαλλαγμένος από τα βαρίδιά των δύο τελευταίων ετών. Συνεπώς, χωρίς υπερβολή, δεν μπορεί να προβλεφθεί το τέλος του. Το πράγμα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά.

Τι συμβαίνει; Ο Παναγιώτης Λου. Αυτός είναι το φαινόμενο. Δεν αστειεύεται, σε βάθος 10ετίας, να τα πάρει όλα. Που; Στην νυχτερινό πλανήτη της Πάτρας. Από το γενικώς, πάμε στο αναλυτικώς. Στο έργο παίζει και μπόλικη τρέλα που έχει… και βαθιά πολύ στη τσέπη το χέρι βάζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την άλλη, δεν νοείται να τον πάει τη κόντρα ομάδα άλλη. Γιατί και δεν μπορεί και θα τον αγριέψει κι άλλο. Οπότε, σε ποια αναγκαστική λύση καταφύγουν ; Έλα εδώ Λου, αγόρασε μας..

Τελικά, μπορεί να ενοχλεί κάποιους, αλλά το πιο τρελό σενάριο, να γίνει πραγματικότητα. Τα απόμενα 10 χρόνια, θα τα πάρει όλα. Αυτό που γράφει στο facebook.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.