Σώπα και μη μιλάς, ε; Αλλάξτε πλευρά…

Υπάρχει και μια νέα μάδα. Βγαίνουν επαΐοντες-ζουσες και μη και πέριξ και λένε ευθέως ή εντέχνως με αποδέκτες όσους έχουν γνώση και γνώμη. Μην μιλάς γιατί νομίζεις ότι τα ξέρεις εσύ όλα καλά. Γιατί νομίζεις ότι εσύ είσαι το καλό παιδί. Μην μιλάς, γιατί δεν υπάρχει κάνεις αναμάρτητος, γιατί σχολάζεις την ζωή των άλλων, την κοινωνία κτλ.

Οπότε, τι πρέπει να κάνουμε; Να ζούμε όλοι σε απομόνωση. Αυτό είναι το τελικό έργο. Να μη μιλάνε οι σωστοί, γιατί και καλά δεν είναι σωστοί, ώστε να προβάλλονται και να ακούγονται μόνο όσοι πρεσβεύουν την κατάπτωση της κοινωνίας, για να πάει στο μηδέν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην δει κάνεις την σωστή πλευρά και γλιτώσει. Αφού όλοι πρέπει να πάνε στην κακή πλευρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σοβαρέ τα λέτε αυτά, ε; Να μην μιλάμε οι σοβαροί και σωστοί και να σας αφήσουμε την γη και την κοινωνία φέουδο σας, για να την τελειώστε μια και καλή. Αλλάξτε πλευρά…

-Σωτήρης Γεωργίου/facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.