Να μείνουν έξω από το πανηγύρι….

”Κλέιστε την μητέρα της Τζωρτζίνας σε ψυχιατρείο, πιθανόν να αυτοκτονήσει…  ”. Αυτό προειδοποίησαν την εισαγγελία κάποιοι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην πολυσυζητημένη ιστορία της τραγικής ΤΖωρτζίνας. Την ποινική δίωξη της μάνας για την αδικοχαμένη εννεάχρονη.

Αν σκεφτεί να αυτοκτονήσει η μητέρα που φέρεται να δολοφόνησε την κορούλα της, τότε δεν θα πρόκειται για άτομο που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, άρα εγκλεισμό της σε θεραπευτικό ίδρυμα. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέρα απ ‘ αυτό. Γιατί τέτοια ταράχή αν δώσει τέλος στη ζωή της μια γυναίκα που κατηγορείται για φρικτό έγκλημα; Που διέπραξε, αν αποδειχθεί τελικά, το απαίσιο έγκλημα. Το άλλο. Αν η φόνισσα (;) έχει τάσεις ή επιθυμία αυτοκτονίας είναι μάλλον απίθανο να την σταματήσουν στο ψυχιατρείο.

Συμπέρασμα. Στις μεγάλες, τις πολύκροτες υποθέσεις κάποιοι έτσι ή αλλιώς δεν θέλουν να μείνουν εκτός πανηγυριού. Κάτι θα πουν, κάτι θα επινοήσουν προκειμένου να λεηλατήσουν έστω ένα κάποιο ψήγμα δημοσιότητας.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.