Να κάνετε αυτό που έκανε το «Όλα Ψήνονται»

Η εξέλιξη θα σε κρατήσει πρωταγωνιστή. Να κυνηγάς συνέχεια το επόμενο στάδιο. Το επόμενο στάδιο σημαίνει να μην καθησυχάζεις. Να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παράδειγμα, απαραίτητο, για καλύτερη κατανόηση. Το «Όλα Ψήνονται», που είναι με την εξέλιξη. Έτσι έχει περάσει στη συλλογική συνείδηση. Και πολύ σωστά. Αυτός είναι ο λόγος που σε τέτοιο ζοφερό καλοκαίρι, κι όμως, έκανε πολύ μεγάλη ανακαίνιση. Ολοκαίνουργιο έγινε, μέσα και έξω. Ο αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ, επειδή έχει καθαρό μυαλό, θα συνεχίσει να διαβάζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «Όλα Ψήνονται» ζει 5 χρόνια και πέτυχε τόσα πολλά, ο κόσμος το αγάπησε και το στηρίζει. Γιατί; Τι βλέπει; Φαγητό υψηλότατης ποιότητας. Πολύ καλή πρώτη ύλη, από το εργαστήριο του. Πεντακάθαρο μαγαζί. 50 άτομα να απασχολούνται και να είναι πραγματικά ευχαριστημένοι. Δύο αδέρφια, τον Γιάννη και τον Χριστόφορο Ματσάγκο, να κοιτάνε το κόσμο στα μάτια. Παρένθεση: Όσοι σε κοιτούν στα μάτια δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Ακόμα και ότι στηρίζουν πολλούς «φίλους», αθλητικές ομάδες της Πάτρας, νοσοκομεία, πυροσβέστες, οίκους ευημερίας, απόρους. Και αυτό, σκόραρε στην καρδιά του κόσμου!

Όλα Ψήνονται

📍 Πατρών Κλάους 30
☎️ 2610310999

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.