Να κάνει τι, στην Αμερική, η Skipper Bsk Marine;

Αλέξανδρος - Γιώργος Σταυρουλάκης και Δημήτρης Φιντιρίκος

Ξεκάθαρα πράγματα. Πολύ ξεκάθαρα. Χωρίς κανένα ερωτηματικό, δηλαδή. Δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ, για να βρεις την απάντηση. Το Tsipas Blog θα την δώσει. Αλέξανδρος – Γιώργος Σταυρουλάκης και Δημήτρης Φιντιρίκος. Οι ιδιοκτήτες του ελληνικού ναυπηγείου, με το όνομα Skipper Bsk Marine, που δημιουργεί σκάφη από το μηδέν και στο οποίο εργάζονται 70 άτομα και κάνει εξαγωγές και συνεργασία στην Αμερική. Αυτοί λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της πιάτσας του Instagram, ταξίδεψαν στo εξωτικό Μαιάμι.

Για ποιο λόγο; Να κάνουν, τι; Τι κάνει νιαόυ νιάου στα κεραμίδια. Το είπα ήδη. Μέσα στο πλαίσιο των εξαγωγών και της συνεργασίας που έχουν στην Αμερική. Με απίστευτα μεγάλες εταιρίες, με παγκόσμιους κολοσσούς, που άλλαξαν και θα αλλάξουν και άλλο την ιστορία της Skipper.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σαφώς και βοήθησε σημαντικά. Η πετυχημένη παρουσία της, στο Miami Boat Show 2022. Στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.