Για να είσαι επιτυχημένος και να βγάζεις λεφτά

Χαρακτηρίζω σκάνδαλο την ευκολία με την οποία την πέφτουν σε κάποιον διότι αυτός δήθεν ενεργεί πεζοδρομιακά, αλανιάρικα. Συγκεκριμένα. Αυτός ο περίεργος και απρόβλεπτος Σωτήρης Γεωργίου έγραψε :

“Για να είσαι επιτυχημένος πρέπει να βγαζεις λεφτα. Για να βγαζεις λεφτα πρεπει να ακολουθεις τις προσταγες του συστηματος.Το συστημα το διαμορφωνει μια λεσχη που θελει τον ελεγχο των ατομων . Ο ελεγχος επιτυγχανεται μεσα απο την πνευματικη καταπτωση και την ελλειψη σκεψης. Γι αυτο η εικονα και η αποκτηση υλης εγιναν τα σημαντικοτερα “αγαθα” σημερα. Οι ανθρωποι για να αισθανθουν καλα και για να γινουν αρεστοι θυσιαζουν την ψυχη τους και τις διαχρονικες αξιες ζωης υπηρερωντας ουσιαστικα ενα συστημα που τους καταστρεφει εκ των εσω ενω οι ιδιοι βυθιζονται ακομα περισσοτερο σε ποταπες καταστασεις και λανθασμενα προτυπα. Η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οι αυτοκτονιες καταθλιψη ερωτηματικα των φαινομενικα επιτυχημενων διασημων και η απογνωση προς το τελος οταν συνειδητοποιουν τον λαθος δρομο που πηραν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.