Να ασχολείσαι μόνο με τον…Μεγάλο

Πάσχουμε σήμερα από Μεγάλους. Έχουμε ανάγκη από Μεγάλους. Γιατί το πιο μεγάλο μάθημα του Μεγάλου είναι πως μόνον μ’ αυτούς, θα μεγαλώνουμε και εμείς. Σου ”λέει”, σου δείχνει κατάμουτρα την πιο μεγάλη Αλήθεια:

Μην ψάξεις τι ομάδα είμαι, αν πάω στα μπουζούκια, αν μου αρέσει τούτο και το άλλο. Καθόλου με την προσωπική ζωή μου μην πιαστείς, με τις μόνιμες και τις περιστασιακές σχέσεις μου. Αν κυκλοφορώ με ακριβά καλοραμμένα κοστούμια ή ακολουθώ ένα πιο σπορ σικ ντύσιμο. Απλά δεν τροφοδοτείς το ανούσιο κουτσομπολιό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ασχολήσου μαζί μου αλλιώς, ως προς την τέχνη του, το ταλέντο του. Για μια ώρα την ημέρα, ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν Μεγάλο, και θα δείτε αποτελέσματα εξέλιξης άμεσα. Ναι φόκους σ’ όλη τη διαδρομή μου, αλλά μόνο στη σκηνή, στις παραστάσεις που έδωσα, και τις συνεργασίες που είχα. Και στις προβληματικές στιγμές, με εκρήξεις θυμού. Επειδή είναι το κοκτέιλ που γράφει την Ιστορία.

Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος! Δεν χρειάζεται να υπογράφει αυτόγραφα σε θαυμαστές. Γι’ αυτούς που ξέρουν, από τους μεγαλύτερα μυαλά, άνετα θέτει υποψηφιότητα με τους Μεγάλους. Επιχειρηματίας, στην ιδιότητα, έκανε εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Μύκονο, και δείτε υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Το στιγμιότυπο ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.