Ν1! Νάτα – νάτα τα ωραία! Όταν ο υπόδικος για κακουργήματα Φουρθιώτης έφτιαχνε βίντεο “αγιογραφίες” για τον “Μωυσή” και τα έστελνε στο κινητό της κυρίας του κυρίου! Ποιος του το είχε δώσει ; Δείτε το βίντεο της γελοιότητας που εξυμνούσε τον Μητσοτάκη!

Αφού ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, με το ένα πόδι στην φυλακή, δεν έχει αποφασίσει ακόμα να παίξει τα ηχητικά που έχει ας προσαρμοστούμε στα SMS. Αυτή την φορά με την Κυρία του Κυρίου.

Αγιογράφος του Κυριάκου Μητσοτάκης o Μένιος Φουρθιώτης (Video) σε ανοικτή γραμμή όχι μόνον με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε ωστόσο να διαψεύσει την ίδια την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που έκανε πως δεν ήξερε το όνομά του.

Και όμως, όπως αποδεικνύεται στις επαφές του Μένιου Φουρθιώτη στο What’s Up, πλην των άλλων ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που όχι μόνον ελάμβανε τα μηνύματά του αλλά τα άνοιγε κιόλας.

Σύμφωνα με αυτά που ανήρτησε στο Twitter, ανάμεσα στους επιφανείς αποδέκτες των μηνυμάτων του ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού η οποία ανοίγει και βλέπει την αγιογραφία-βίντεο του συζύγου της που έχει «φιλοτεχνήσει» ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης. Προφανώς δεν αντιδρά.

Για την Μαρέβα Μητσοτάκη τα μηνύματα μάλλον ήταν ευπρόσδεκτα αφού –το λιγότερο- αποτελούν προπαγάνδα για τον πρωθυπουργ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν τα μπλοκάρει ως μη επιθυμητά κάτι που θα μπορούσε βεβαίως να κάνει. Έχουμε συνέχεια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.