Μύκονος, της Ελλάδος σήμερα η …Ακρόπολη

Μύκονος, της Ελλάδος σήμερα η ...Ακρόπολη

Σύμφωνοι, η Μύκονος εδώ και χρόνια είναι και very in προορισμός, γι’ αυτό το πιο ρεκλαμέ νησί της Ελλάδος. Έχει εξελιχθεί σε ό,τι πιο προχωρημένο και ξεσαλωμένο, με συνέπεια, να το πούμε με την ευκαιρία, να γίνει αντιπαθής τόπος σε πολλούς Έλληνες. Επόμενο. Πολύ ωραίο νησί, μ’ όλες τις ομορφιές του Αιγαίου, όμως ο κραιπαλισμός και ό,τι άλλο extreme από επώνυμους και δήθεν σελέμπριτυς που παραδιαφημίζονται, έχουν κατατάξει την Μύκονο σε απαγορευμένη ζώνη.

Ποια είναι η κουβέντα. Αμερικάνος επιχειρηματίας με την Ελληνίδα σύντροφο του ήρθαν από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα και σφαίρα πήγαν κατ’ ευθείαν στην Μύκονο. Συγγενείς της κοπέλλας, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, σχολίασαν στον Αμερικάνο:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Καλά ήρθες στην Ελλάδα και δεν πήγες μία βόλτα στην Ακρόπολη…

Και ο Αμερικάνος, μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι αυτός, στους συγγενείς της συντρόφου του έδωσε την απάντηση του:

– Γνωρίζω ότι η Ακρόπολη είναι το Νο 1 μνημείο του αρχαίου κόσμου. Δεν ανέβηκα στον Ιερό βράχο, για να μη σας… προσβάλω. Στο επόμενο ταξίδι θα επισκεφτώ οπωσδήποτε την Ακρόπολη, όμως αφού πρώτα την έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον το 10% των Ελλήνων.

από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.