Μπράβο στον υιό Σταθοκωστόπουλου

Βασίλη Σταθοκωστόπουλος

Δίνουν πολλά μπράβο στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, γιατί βοηθά και στηρίζει τους χτυπημένους από την κρίση και τον κορωνοϊό. Ποιος είναι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος για να κάνουμε ταμείο; Ο γιος του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, που από σερβιτόρος του Ωνάση, έγινε βασιλιάς στον πάντα εύθραυστο χώρο των εστιατορίων και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Ολοι όσοι έχουν ζήσει από κοντά τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, κάνουν λόγο για έναν επιχειρηματία που μπορεί να οσμιστεί το χρήμα από χιλιόμετρα. Διαθέτει ένστικτο πάνω στη δουλειά.  

Άρα είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις τέτοιες, σίγουρα και άνετα θετικές για τους συνανθρώπους του, τους όποιους συνανθρώπους του, αν του χτυπήσουν την πόρτα. Μια τέτοια είναι η είδηση ότι ο ισχυρός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, προσφέρει την πολύτιμη οικονομική του αρωγή για την ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, στις 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:00, θα διοργανωθεί press event στις εγκαταστάσεις του Κέντρου (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 & Θάλειας Λουκίδου στην Ηλιούπολη) με την ευγενική υποστήριξη του διεθνούς μοντέλου, Σοφίας Χαρμαντά και με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο, στο οποίο θα γίνει επίσημα η παράδοση του σημαντικού ποσού που συγκεντρώθηκε και από τις δύο πλευρές.

Όλη αυτή η προσπάθεια πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη του Χάρη Σιανίδη και της εταιρείας επικοινωνίας Beautiful People Pr – Events.

Διαβάστε επίσης : Η μαγκιά του Βέρτη, ενώ μπαίνει μέσα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.