Μπουζούκια & φαγητό μαζί

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τoυ εφετινού χειμώνα είναι πολύ δύσκολα. Αλλά δεν είναι εκτός προγράμματος. Δεν λες πως δεν τα περιμέναμε. Μίκρυνε κι άλλο η πίτα και τα κομμάτια δεν φτάνουν για ολους. Κάποιοι να το ξέρετε, θα μείνουν νηστικοί, δυστυχώς. Και είναι αγαπημένοι φίλοι.

Η ερμηνεία έχει γίνει από τους ξύπνιους και τους γρήγορορους παίκτες, οι οποίοι ψάχονται, την συνταγή την ξαναβλέπουν, κάτι παλιό βγάζουν, κάτι καινούργιο προσθέτουν. Έτσι ώστε να «σηκώσουν» τον κόσμο. Γιατί πρώτα είναι θέμα ψυχολογίας, μετά θέμα οικονομικό, θέμα τσέπης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το παράδειγμα θα το βρεις εκεί που πρωταγωνιστούν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση. Στο Vegas Live Stage. «Γράφει» και φέτος, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν θα το δεις να εφησυχάζει. Αντιθέτως είναι σε μόνιμη πυρετώδης κατάσταση, είναι απολύτως απαραίτητο.

Συνέχισε! Αυτή είναι η νέα σελίδα που την άνοιξε ήδη. Εδώ και ένα μήνα, «παντρεύει» τα μπουζούκια με το φαγητό. Πλέον, οι θαμώνες του hot spot της Πέτρου Ράλλη, έχουν την δυνατότητα, να ξεκινούν την διασκέδασή τους, από τις 22.00 το βράδυ, όπου θα μπορούνε να τα συνδυάσουνε όλα. Και το καλό φαγητό, με ένα πλήρες μενού στα 29 ευρώ το άτομο, αλλά και το απόλυτο, αυθεντικό λαϊκό γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.