Μπούκαρε ο Θόδωρος, αλλά χωρίς το δίκαννο

Να πω γιατί δεν προχωρούν, δεν εξελίσσονται στην Ελλάδα κάποια πράγματα. Γιατί είναι και παραμένουν ανυπόληπτα. Παράδειγμα τα δυο ματσάκια του Άρεως και της ΑΕΚ, που αποκλείστηκαν από άσημες αντιπάλους. Τι μας είπαν τα μέσα; Εδώ είμαστε.Αυτό που λέγεται δημοσιογραφία στην Ελλάδα το ‘χουν στην πλάκα. Δικαιολογημένα, δεν λέω. Για να ξέρουμε τι λέμε, αυτό που λέγεται δημοσιογραφία, είναι πολύ σοβαρό πράμα. Γι’ αυτό περισσότερο από την αξία της η δημοσιογραφία, όταν λειτουργεί σωστά, παρεμβαίνει και επηρεάζει την κοινωνία. Επηρεάζει, δηλαδή την κάνει καλύτερη. 

Αποκλεισμός ντροπή, Άρης και ΑΕΚ ταπεινώθηκαν, διασύρθηκαν και άλλα τέτοια πολυμεταχειρισμένα. Και το θέμα της ημέρας το πέρασαν ντούκου. Σε τρίτο πλάνο. Λέω για την μπούκα του μεγαλομετόχου του Άρεως, στο όνομα Καρυπίδης Θεόδωρος. Τι έκανε ο άνθρωπος; Το απίθανο σε ευρωπαϊκό ματς. Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο να… διαμαρτυρηθεί στο κοράκι για πέναλτυ που ζήτησε η εξέδρα. ”Πέναλτυ, ρε!!!” φώναζαν τα αρειανά, αλλά δεν σήκωνε να μπουν όλοι αυτοί. Την έκανε αυτός που θαρρεί ότι τους εκπροσωπεί. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο τύπος, λέω για τον Καρύπίδη, έκλεψε την παράσταση. Εντάξει, δεν επανέλαβε το ίδιο του Ιβάν Σαββιδη, που έκανε εισβολή με την πιστόλα. Ο Θόδωρος όρμησε στον διαιτητή χωρίς το δίκαννο, διότι το ξέχασε στο σπίτι.  Αυτοί που έχουν ταυτότητα δημοσιογράφου, αν θέλουνε να είναι αξιόπιστοι και αξιοσέβαστοι, την πέφτουν στην μπούκα του Καρυπίδη. Αυτό είναι το θέμα. Επειδή αυτή η ελληνικούρα δίνει την εξήγηση γιατί οι ομαδάρες μας αποκλείονται από κάτι περίεργους της  Βοσνίας και του Καζακστάν.    

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.