31/5/2021……Δύο χρόνια χωρίς τον Τάσο Μπερδέση

Ηλίας Τσίπας, Τάσος Μπερδέσης

Πέρασαν δύο χρόνια, 730 μέρες. Και δεν λες έχει αρχειοθετηθεί, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχει μπει και δεν ασχολούμαστε ξανά. Το άλλο συμβαίνει. Αξέχαστος και αξεπέραστος παραμένει. Για πάντα θα ζει στο μυαλό και στην καρδιά δεκάδων, εκατοντάδων φίλων του. Τους λείπει τόσο πολύ…

Τους καταλαβαίνω. Έχει μπόλικη κοινή λογική. Ήταν μακράν ο Νο 1 Έλληνας στο επαγγελματικό κόσμο του μποξ ο συγκεκριμένος Πατρινός. Καθόλου τυχαίος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι έχεις να κάνεις με τραγική κατάληξη. 1η Ιουνίου του 2021, λίγα λεπτά μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος. Στη Βάρη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22. Πληρωμένοι εκτελεστές τον «γαζώνουν» με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ.

Η οποία δολοφονία του, μέχρι σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη.

Στη φώτο μαζί είμαστε, έξω από το ΟΑΚΑ. Όταν δούλευε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης : Παίζει τα «ρέστα» της η κυβέρνηση! Αυτό που την νοιάζει, είναι να παρουσιάσει ακόμη μια «επιτυχία», στην παρούσα φάση της προεκλογικής περιόδου. Και ας καταρρεύσει μετά στα δικαστήρια! Εξελίξεις -όπως φαίνεται- αναμένονται όχι μόνο πάνω στον τάφο του δημοσιογράφου, αλλά και του πατρινού πυγμάχου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.