Μπερδέσης, ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία του

Πέρασε ένας χρόνος, 365 μέρες. Όμως παραμένει αξέχαστος. Αξεπέραστος! Δεν λες από και ως που; Και το καταλαβαίνω. Να ασχολούνται. Έχει μια λογική. Από την Πάτρα ήταν και ήταν μακράν ο Νο 1 Έλληνας στο επαγγελματικό κόσμο του μποξ. Κι έχεις να κάνεις με τραγική κατάληξη. Ήταν 1η Ιουνίου του 2021, λίγα λεπτά μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος, Στη Βάρη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22. Όταν πληρωμένοι εκτελεστές τον «γάζωσαν» με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δράστες φαίνεται να ακολούθησαν οργανωμένο σχέδιο εναντίον του, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους ενόχους σε υποθέσεις όπου το όνομα του πυγμάχου είχε κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να το καταλάβω. Να ξανά βάλουμε στη ζωή μας τον ..Τάσο Μπερδέση. Δεν είναι νεκρός, και δεν έχει πεθάνει. Αυτό γίνεται μόνο όταν ξεχνάμε κάποιον. Το δικαιολογεί ο σαματάς, που ξεκίνησε χθες και γιγαντώθηκε σήμερα, στα social media. Δεκάδες φίλοι του, εξέφρασαν ότι για αυτούς, για την καρδιά τους, συνεχίζει να είναι εδώ. Δεν έχει φύγει και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.