Για Μπασκούτα, άλλα δύο πρατήρια… αθόρυβα!

Λευτέρης Μπασκούτας

Σεμνός και αθόρυβος ο κύριος Λευτέρης Μπασκούτας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι δυνατός “παίκτης”. Ο οποίος, μάλιστα, ετοιμάζεται να γίνει ακόμη πιο δυνατός.

Ο Μπασκούτας πράγματι αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς δελτία τύπου, τυπικά, αλλά όχι και παρασκηνιακά και υπό ..άγνωστη ιδιότητα. Άρα, λοιπόν, είναι δύσκολο να μάθεις για αυτόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά έρχεται το TsipasBlog, να πει με βεβαιότητα και καθόλου… αινιγματικά, ότι ο πατρινός επιχειρηματίας ανοίγει και άλλο BP πρατήριο καυσίμων. Στο Αντίρριο. Και ακριβώς απέναντι του, ετοιμάζεται εντός των ημερών για ακόμη ένα, ΕΚΟ αυτό. Άρα και με το πρώτο του, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, θα φτάσει συνολικά τα τρία.

Και μιλάμε για έναν τύπο, που δεν θα στο παίξει ποτέ το παραμύθι, ότι είναι επενδυτής, μεγαλοεπιχειρηματίας, από τους κυρίους που βρίσκεται στις… επάλξεις για να μας σώσει από την καταστροφή. Τίποτα δεν λέει. Κάνει τη δουλειά του, απλά, σιωπηλά και σεμνά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.