Μπάρλος- Στάικος, για την ευλογία στο Άγιο Όρος

Ντίνος Στάικος - Γιώργος Μπάρλος

Πιστός του Θεού είναι ο Γιώργος Μπάρλος. Για θαύματα δεν είπα. Έ, ξέρει πως δεν θα έφτανε χθες εκεί, σήμερα εδώ, αύριο πιο πέρα, μέσα σε αυτά και το να γίνει κυβερνήτης της Παναχαϊκής, μάλιστα όταν κανείς άλλος δεν πίστευε στο θαύμα αυτό, χωρίς την βοήθεια του. Έτσι είναι. Και να μην είχε εμπλακεί με την ομάδα, με την Ιστορία της, την πολύχρονη και την πολιτική της, την φανερή και την παρασκηνιακή, για να την πάρει στα χέρια του, πάλι οι ρίζες του στον Χριστιανισμό και στα λόγια του θα ήταν πολύ βαθιές. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ για τον Μπάρλο. Υπερέχει μακράν του οτιδήποτε άλλου, στη ζωή του.

Όποιος είδε την φωτογραφία, που έδωσε ο ίδιος στο Facebook και τον απεικονίζει στο Άγιο Όρος, παρέα με τον δυνατό βενζινά- συνεργάτη της ΕΤΕΚΑ του Σπανού- και μοναδικό πατρινό χορηγό στην φανέλα της Παναχαϊκής, Ντίνο Στάικο, θα καταλάβει, μπορώ να πω πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περί αυτού ακριβώς θέματος η κουβέντα. Τώρα εξηγείται που ο Μπάρλος, έλειπε από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Διαγόρα Ρόδου. Και αφήστε κάποιους να λένε ότι οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί.

Διαβάστε επίσης : Πόλεμο δέχεται (όπως λέει) ο Μπάρλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.