Μπαράζ επιθετικών δημοσιευμάτων κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου

Γιάννα Αγγελοπούλου

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο (από σοβαρές υπογραφές) άρθρα εναντίον της προέδρου της Επιτροπής 2021 Γιάννας Αγγελοπούλου. Ολα συγκλίνουν στην ανάγκη αλλαγής της προέδρου του Οργανισμού. Και το ερώτημα δεν είναι αν πρόκειται για συντονισμένη ή όχι επίθεση, αλλά αν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι προάγγελοι εξελίξεων.

Με άλλα λόγια, γνωρίζουν κάτι ή προετοιμάζουν κάτι όσοι τα υπογράφουν; Σύντομα θα αποδειχθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ως προς τα δημοσιεύματα τώρα, όλα αναφέρονται με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της προέδρου της Επιτροπής… Μιλούν για “φιάσκο”, για λάθος πρωτοβουλίες και χειρισμούς, ενώ τα περισσότερα συγκλίνουν στο ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να ενώσει τους Έλληνες ούτε να τους κάνει να νιώσουν περήφανοι, επικαλούμενοι τους δυο στόχους που είχε θέσει ο πρωθυπουργός όταν ανακοίνωσε την επιλογή του.

Από τη (σκληρή) κριτική δεν απουσιάζουν οι αναφορές στους Ολυμπιακούς του 2004 και στους χειρισμούς της Αγγελοπούλου, διαπιστώνοντας οι περισσότεροι αρθρογράφοι (των εν λόγω άρθρων) ότι κόστισαν πολλά χρήματα στην ελληνική οικονομία, αφήνοντας ελάχιστα πίσω στην κοινωνία… Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν λείπουν και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί!

Τέλος να σημειωθεί ότι το σύνολο των εν λόγω αρθρογράφων, αλλά και τα ΜΜΕ που φιλοξενούνται είναι φιλικά με την κυβέρνηση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, είτε ως προς τις πληροφορίες που ενδεχομένως γνωρίζουν, είτε ως προς το κλίμα που αφουγκράζονται… αποτυπώνοντας σκέψεις και προβληματισμούς.

Πάντως η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου εως τώρα, επισήμως τουλάχιστον, δεν έχει αντιδράσει στα εν λόγω δημοσιεύματα. Προφανώς, είτε τα αγνοεί συνειδητά κρίνοντας ότι δεν έχει λόγο να απαντήσει και ενδεχομένως προέρχονται από αντίπαλα επιχειρηματικά συμφέροντα… είτε περιμένει κάλυψη. Ιδωμεν!

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.