Μπάμπης Ντόλιας και τα μυαλό στα κάγκελα

Είμαι πολύ χαρούμενος. Στα όρια της παρακρουστικής ευφορίας. Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Ντόλιας. Ο πιο γνήσιος και αληθινός άντρας για την εποχή. Την χάλια, την μπερδεμένη και την πολύ άρρωστη. Αυτός που στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, του βιασμού, που εντέλει αποδείχθηκε πως δεν ήταν κανονικός. Ήταν υποτιθέμενος, ψεύτικος, μαϊμού.. Τα έβαλα ανοιχτά με τον Mr Zougla Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Λοιπόν, αυτός, μου έφερε το πιο ωραίο δώρο, Την απόδειξη την πιο τρανταχτή, ότι οι μάσκες πέφτουν. Είμαστε σε πολυεπίπεδο, ορατό και αόρατο πόλεμο, η μάχη είναι ανάμεσα στο καλό και στο κακό και οφείλεις να διαλέξεις στρατόπεδο. Με την αλήθεια η το ψέμα. Με τον Θεό ή τον Διάβολο. Αυτός το έχει διαλέξει..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και πρέπει να συνεχίσουμε. Γράφει για τον Μητοστάκη και για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου. Για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ.

Τον δικό μας τον κράζει, ενώ στον ξένο βαράει παλαμάκια. Και οπωσδήποτε κάτι θα παίχτηκε. Αποκλείεται να τα ανέβασε έτσι απλά, στο instagram του.

Για όσους έμειναν πίσω, δείτε τα..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.