Μόνος του ανέβασε κατηγορία την τοπική ΝΔ ο Αντώνης Κουνάβης

Αντώνης Κουνάβης, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Αντώνης Κουνάβης, λένε, οι ”ψαγμένοι” είναι ο μεγάλος νικητής. Και όχι άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε, υπάρχει λόγος σημασίας. Τι θα πει είναι ο μεγάλος νικητής ο Αντώνης Κουνάβης;

Να το εξηγήσουμε. Στην Πάτρα βρέθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το απόγευμα μίλησε στο γήπεδο της ΕΑΠ. Και ήταν μια υποδειγματική διοργάνωση. Όλα κύλησαν τέλεια. Αυτό λέει πολλά! Σημαίνει ότι την είχε αναλάβει ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας. Αποτελεί μέγα επιτυχία, που φέρει το όνομά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολύ καλά μας τα λένε καλά. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός, δεν τον αποχωρίστηκε από δίπλα του. Κανέναν άλλον δεν είχε τόσο κοντά. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει προσωπικά: “Αντώνη, σε ευχαριστώ για όλα” του είπε!

Το σωστό είναι να λένε ότι η τοπική ΝΔ, ποτέ δεν ήταν σε τέτοιο επίπεδο. Ποιος την ανέβασε, το έφτιαξε το μαγαζί; Τα «θαύματα» δεν γίνονται από μόνα τους.. Ούτε κανένας μεγαλοπαράγοντας, ούτε όποιος άλλος φοράει την φανέλα της. Να είστε σίγουροι. Ένας μόνο. Ο Κουνάβης, αυτός ναι, σε αυτόν το χρωστάει. Δεν είναι πολιτικός, επιχειρηματίας είναι, ο οποίος από όταν την ανέλαβε, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή, να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.