Μόνο έτσι θα πάει στο δεύτερο γύρο

Μόνο έτσι θα πάει στο δεύτερο γύρο

Ο Νίκος Παπαδημάτος, υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, που υποστηρίξει η ΝΔ,
και, óπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλές διαφωνίες σχετικά με αυτό, θεωρεί πως έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

Όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και των δύο debate (Ioanian-Super B), αλλά και ο απλός κόσμος που τον συναντά έξω, αν θα τα καταφέρει, απάντησε πως «Αν στρατευθούμε σε αυτό τον αγώνα, θα είμαστε πρώτοι και την πρώτη Κυριακή, θα είμαστε πρώτοι και την δεύτερη Κυριακή. Ότι μπορούμε, μπορούμε. Πρέπει να το πιστέψουμε, και όταν το πιστέψουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Οι συσχετισμοί υπάρχουν για να αλλάζουν και οι μάχες δίνονται για να κερδίζονται. Και για να κερδηθούν, θέλουν καρδιά και ψυχή.. και αυτό το έχουμε»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσθέτει δε πως, ο αγώνας θα είναι αγώνας νίκης, για δημαρχία. Δεν θα ναι αγώνας παρουσίας . Για αυτό, όπως λέει, το οφείλει να το καταθέσει, ζητώντας τη συστράτευση και θα γίνει ευκολότερος.

Μόνο που οι μετρήσεις, δεν είναι ιδιαίτερα «ευγενικές» μαζί του… Όπως προκύπτει από τις προβλέψεις που δίνει το Stoiximan.gr, πρώτος και αδιαφιλονίκητο φαβορί
για να επανεκλεγεί δήμαρχος είναι ο Κώστας Πελετίδης.

Κι αν τα πράγματα για την πρώτη θέση μοιάζουν ξεκάθαρα, δεν ισχύει το ίδιο για τη δεύτερη, όπου Νίκος Νικολόπουλος και Γρηγόρης Αλεξόπουλος κονταροχτυπιούνται για μια θέση στον β’ γύρο.

Μετά το… χάος!

Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί, αν ο Νίκος Παπαδημάτος καταλάβει το εξής πολύ απλό. Όπως αναφέρουν στο “tsipas blog” αρκετά γνωστά πρόσωπα, προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσει να μιλήσει στην καρδιά και το φιλότιμο του Νεοδημοκράτη, να συσπειρώσει τον κόσμο της κεντροδεξιάς, έστω και την τελευταία στογμή, είναι επιτακτική ανάγκη να “κράξει άγρια” Πελετίδη και όποιον άλλον υποψήφιο, που προέρχεται άμεσα ή έμμεσα από το ΠΑΣΟΚ. Αν το κάνει, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, αφήσει δηλαδή την πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση, που ακολουθεί έως τώρα, ενδεχόμενα να κάνει την ανατροπή και να πάει στο δεύτερο γύρο.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση, το ποσοστό του θα εκτοξευτεί άνω του 20%.

Να είμαστε ρεαλιστές. Αυτό θα έβαζε δύσκολα κυρίως στον Αλεξόπουλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.