Μόνο τα ζώα της αγέλης είναι ενωμένα

Στις σπηλιές είμαστε ακόμα. Στις κουφάλες των δένδρων ζούμε ακόμα, ποδοσφαιρικώς. Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ παρακαλώ, μεγάλη ομάδα είναι μάλιστα, και ζητάει να είναι ενωμένοι όλοι οι οπαδοί της ομάδας. Ξεπερασμένα πράγματα. Προ Χριστού. Ενωμένοι, όλοι μαζί, φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτες. Ασόβαρα πράγματα που τα λένε σε κάθε δύσκολη μ’ ένα μανιφέστο… ενότητας, πότε από το ένα, πότε από το άλλο κλαμπ, κάθε ομάδα που συνεχίζει να επικοινωνεί με μεθόδους πεπερασμένων αιώνων..

Να είμαστε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Γιατί μας πολεμάνε, μας την έχουν στημένη στη γωνία. Πολιτικάντικα πράγματα.. Κουβέντες του μπαλκονιού. Όπως λέμε κουβέντες του καφενείου.Βάζουν στο κόλπο και τον ερασιτέχνη. Τι δουλειά έχει με την… ”ιδέα” της ομάδας, με την ανώνυμη εταιρεία του μεγαλομέτοχου. Άσε ότι η ανακοίνωση είναι ασύντακτη και λέει μπουρμπουλήθρες. ”Δεν μας θέλουν στο πρωτάθλημα”. Δεν βγαίνει νόημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχετικά με την… ενότητα. Τι είναι, ρε, ο κόσμος και ζητάνε να είναι ενωμένος; Πρόβατα είναι ο κόσμος, φαντάροι, τι; Αφήστε, λοιπόν, τις παπαρδέλες για τους πολιτικούς.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.