Μόνο ο Κιάμος τέτοιο ρεκόρ!

Τα ρεκόρ είναι καταδικασμένα να σπάνε. Να περνάνε στην Ιστορία. Όσο και να μοιάζει μυθικό ένα ρεκόρ, κάποτε θα βελτιωθεί. Για να αναφέρουμε κάποια επίδοση, στην κατηγορία του παγκόσμιου ρεκόρ. Το μήκος ήταν 5 μ. 40 το 1864 και το 1886 έφτασε στα 7 μ.10. Στα 7 μ. 69 πήδησε άνθρωπος το 1921. Ο Bad Bunny έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων από τις συναυλίες του το 2022. Η διπλή φωτογραφία που ανάρτησε ο Λίο Μέσι με τον εαυτό του να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και μία ομαδική πάλι με το τρόπαιο στα χέρια, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ σε likes στο Instagram! Ο πιο κοντός εν ζωή άνθρωπος του κόσμου είναι ο Αφσίν Ισμαήλ Γκαντερζαντέχ, με 65,24 εκατοστά . Ο 20χρονος Ιρανός πέρασε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Έτσι και στην νυχτερινή διασκέδαση. Το λέμε τούτες τις ημέρες, που είναι της μόδας, να κάνουν τον απολογισμό τους, οι ομάδες. Την άνοιξη του 2021, που η κυβέρνηση είπε στους νυχτόβιους “ανοίξτε, αλλά μόνο με εμβολιασμένες”, ο πρώτος τραγουδιστής που επέστρεψε, ξέρετε που, στο ιστορικό Posidonio. Μαγαζάρα και το προσκυνούν όλοι, αχ τι μαγαζί είναι αυτό. Θυμάστε ποιος είναι, ο Πάνος Κιάμος. Και αποδεδειγμένο ότι από τότε μέχρι σήμερα, 6 Ιανουαρίου 2023, δεν έχει σταματήσει καθόλου, ούτε μια στιγμή. Φοβερό. Αποκαλυπτικό. Σε αυτόν μόνο, σε κανέναν άλλον, ο κόσμος δεν έχει χαρίσει τέτοιον τρελό σερί, στην μετά Covid εποχή, και ξέρετε το γιατί ; Γιατί είναι τραγουδιστής με υπόσταση. Και όχι, δεν γεμίζει τις φούσκες της έπαρσης του, αφήνει τους άλλους να τα γεμίσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.