Mona Music Hall: Μόνο για μία ημέρα κλειστό το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης – Κανονικά επιστρέφει το Σάββατο η μεγάλη επιτυχία με την Κατερίνα Λιόλιου

Μια προσωρινή αναστολή λειτουργίας, που αφορά αποκλειστικά τη σημερινή ημέρα, ανακοίνωσε το Mona Music Hall της Θεσσαλονίκης, το νυχτερινό κέντρο που τη φετινή σεζόν καταγράφει εντυπωσιακή πορεία και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με την Κατερίνα Λιόλιου να πρωταγωνιστεί σε ένα σχήμα που έχει ήδη αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της επιχείρησης, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μόνο για σήμερα, Παρασκευή, λόγω παλαιάς φορολογικής παράβασης. Από την ίδια ανακοίνωση, ωστόσο, γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια υπόθεση που δεν επηρεάζει τη συνολική πορεία του μαγαζιού, καθώς η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά από το Σάββατο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ανακοίνωση του Mona Music Hall αναφέρει:

«Το κατάστημα λόγω παλαιάς φορολογικής παράβασης της επιχείρησης, για σήμερα και μόνο Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό.

Ραντεβού αύριο Σάββατο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σε κάθε μεγάλη και δυναμική επιχείρηση μπορεί να υπάρξουν διαδικαστικά ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα, τη λειτουργία της και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον κόσμο της. Και στην περίπτωση του Mona Music Hall, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μιλάμε για ένα χώρο που αυτή την περίοδο σαρώνει στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνει μαζικά το ενδιαφέρον του κοινού και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το προϊόν διασκέδασης που προσφέρει.

Η ουσία είναι πως το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά μία μόνο ημέρα, χωρίς να αλλάζει τη μεγάλη εικόνα. Το κοινό του μαγαζιού έχει ήδη το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή επανέναρξη, με το Mona Music Hall να επιστρέφει άμεσα στο πρόγραμμά του και στη δυναμική που το έχει φέρει στην κορυφή της νυχτερινής Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ