Μητσάρα είσαι ψυχάρα

Ζούμε στην εποχή της κακίας και των ζηλόφθονων! Αυτό μας λέει η Ιστορία. Η πραγματικότητα. Χίλια καλά να κάνες, τόσες θα σε σταυρώσουν. Όχι, δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση, εδώ σταύρωσαν τον Χριστό, θα ντραπούν να σταυρώσουν εσένα κι εμένα; Θεριά οι άνθρωποι δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν.. 

Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι την καλοσύνη, την προσφορά και την ευγένεια, τα έχουν έμφυτα κάποιοι. Σιγά που θα τα πετάξουν. Αυτή είναι η εξήγηση, που συνεχίζουν να ξηγούνται μάγκικα. Δεν κλείνουν την πόρτα τους. Διαφορετικά δεν ήταν αυτοί, θα ήταν κάποιοι άλλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την είδηση την έχουμε πάρει πρέφα από το instagram. Έδειξε και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο αυτό το φαινόμενο που λέγεται Δημήτρης Φιντιρίκος.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, segway, αναπηρικό καροτσάκι και κείμενο που λέει "dimi_fidi 6ώ. _veronique.sg 525. TAILORMADEWHEELCHAIRS TAILORMADE WHEELCHAIRS GUEST GUESTUSE AOUSE Τοευχαριοτώ είναι λίγο για να περιγράψει την χαρά μου και την γνωμοσύνηπουι ωμοσύνη ωμοσ που νιώθω σήμ ερα που παρέλαβαι λαβα αμαξίδισες αμα χορούαπότην Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε εσάς @faidros panagopoulos panagoj !!! Για την στήριξη σας ωστε να ερθω ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιήσ εοιήσω τους στόχους μου εκπροσωπώντας ώντας την Ελλάδα μας 導 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα PARA DANCE SPORT & που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, segway, σκούτερ και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.