Μήνυμα Βασιλειάδη για το σούπερ κανόνι

Παναγιώτης Βασιλειάδης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Χωρίς την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, δεν πας σε πολιορκία. Πρώτα θα σε έχουν τσεκάρει ότι είσαι εντάξει, και μετά θα κελαϊδάνε τα κανόνια. Θα μπουν στη μάχη οι πεζικάριοι ή οι καβαλαραίοι. Τζάμπα κόπος, και τζάμπα χρόνος, να ετοιμάζεσαι να επιτεθείς, να ετοιμάζεις τo μεγάλο το κανόνι, το πιο μεγάλο κανόνι, να χαλάσει τα τείχη του αμυνόμενου, χωρίς την «ευλαβική τήρηση» των υποδείξεων της πολιτείας και των ειδικών. Και μεγάλη οικονομική ζημιά από τη μια πλευρά του πολιορκητή, και από την άλλη θα σε «βάλει στο μάτι» τα σύστημα και το κράτος, που είναι πάνω από όλα τα άλλα συστήματα.

Ένας πατρινός επιχειρηματίας, μάστρορας Α΄ εθνικής στα νυχτερινά κέντρα, στο όνομα Παναγιώτης Βασιλειάδης, είναι απόλυτα ενήμερος για όλα τα παραπάνω. Γι΄αυτό έβγαλε ανακοίνωση, ο ίδιος αυτοπροσώπως, για την αυριανή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο ιδιοκτησίας του Volcano. Ότι προτεραιότητα του, θα είναι η ασφάλεια όλων όσων θα παρευρεθούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρακολούθησε σίγουρα τα πολύ πρόσφατα “επεισόδια” του ..έργου “Στο παρά πέντε ακύρωση της συναυλίας του ιδίου τραγουδιστή στην Κουρούτα Ηλέιας”, και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρεθεί στην ίδια θέση. Για αυτό πήρε τα μέτρα του. Για αυτό προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση :

“VOLCANO!!!!
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ!
Καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα του νομου Αχαΐας και η Άδεια λειτουργιας μας το επιτρέπουν ,συνεχίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με στόχο την απόλυτη προστασία ΠΕΛΑΤΩΝ και προσωπικού τηρώντας ΟΛΑ τα προτεινομενα μέτρα ασφαλειας των φορέων υγείας!
Σε έναν μαγικό , ανοιχτο ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ χώρο που χρονια τώρα έχετε αγαπήσει ο μοναδικός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ με τις μεγάλες του επιτυχίες … έρχεται στην αγαπημένη του Πάτρα, για ένα αξέχαστο βράδυ!
Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την στήριξη και την άψογη συνεργασία σας στην εφαρμογή και τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19.

**Θερμή παράκληση σε όσους επέστρεψαν από διακοπές, με σεβασμό να πειθαρχήσουν ατομικά ,για το συλλογικό καλό και να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ !!Σας ευχαριστούμε όλους & όλες εκ των προτέρων…..

Διαβάστε ακόμα: Το δούλεμα με τη νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.