Μομέντουμ, Γιγουρτάκης και η αυριανή…γέννηση του Barbarella Athens

Δεν χρειάζονται λέξεις. Να τα πούμε χοντρά, και τηλεγραφικά. Δεν κάνουμε μάθημα, ούτε το παίζουμε με ειδικότητα, σε εποχή που ο ένας τρώει τη σάρκα του άλλου, ακόμη και μέσα στην ίδια οικογένεια. Έφτασε εκεί η κατάσταση, στο απόλυτο σημείο μηδέν της ανθρώπινης ιστορίας. Τελειώσαμε. Όλες οι άλλες αναλύσεις και στοχασμοί, να το πούμε έτσι πεζοδρομιακά, είναι κατώτερα, είναι Β’ εθνικής. Έτσι είναι!

Τρέχουμε στις σκέψεις και φτάνουμε στο άλλο άκρο αυτού του φαινομένου. Δεν έχει πολύ καιρό που έγινε το “πάντρεμα” του ομίλου Μομέντουμ και της οικογένειας Γιγουρτάκη, στην νυχτερινή Αθήνα. Και σα σφαίρα τρέχει, με ταχυτητα πάνω από 200 χιλιόμετρα. Ξεκίνησαν με το Ρομέο στην παραλαική, συνέχισαν με το ξακουστό Posidonio, το μπαμ, το μεγάλο, το αναπάντεχο…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το τελευταίο κάστρο, που το πολιόρκησαν, και τελικά το κατέκτησαν, είναι το Hotel Ermou. Το πρώην Hotel Ermou. Το βαπτίζουν με το όνομα Barbarella Athens. Η έμπνευση είναι σαφής από που ήρθε, το Barbarella, στα σφαγεία Θεσσαλονίκης. Αυτός ο Βαρδάλος ο Χρήστος έχει βάλει και σε αυτή την ιστορία το χεράκι του!

Και ενώνονται στη σκηνή του, ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου. Μαζί τους η φωνάρα Γιάννης Γρόσης. Τετάρτη και Σάββατο θα μας υποδέχονται.

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα…

Είπαμε, το άλλο άκρο αυτού του φαινομένου “ο ένας τρώει τη σάρκα του άλλου”.

Διαβάστε επίσης : Που να κοιτάξει ο νυχτερινός οπαδός αν ψάχνει το ”κάτι άλλο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.