Στην κατάλληλη περίοδο- Αυτός είναι το νέο πουλέν του “Φαινόμενου”

Είχε πολλά χρόνια να αναλάβει την καλλιτεχνική “αναρρίχησή” άντρα τραγουδιστή. Και αποφασίζει να το κάνει σε μια περίοδο, που η νυχτερινή διασκέδαση έχει κολλήσει για τα καλά, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού..Και όταν θα φύγει αυτός και θα πιστέψουν οι περισσότεροι, για να μην πούμε όλοι, πως, επιτέλους, ξεκολλήσαν, θα είναι μια μεγάλη πλάνη. Θα συνεχίσουν να παραμείνουν στα ίδια και τα ίδια, καθώς θα λείπει το νέο αίμα.

Αυτός ακριβώς το κενό, πάει να εκμεταλλευτεί ο ιδιαίτερα έμπειρος παίκτης στους κόλπους της νύχτας, Ελλάδας και Γερμανίας, “Φαινόμενο”, κατά κόσμον Χρήστος Αναστασίου. Για τον σκοπό του, επέλεξε τον Δημήτρη Τζίμα. Ο οποίος, χαρακτηρίζεται από τους ειδήμονες, ως η πιο υποσχόμενη νέα φωνή στο δημοτικό ρεπερτόριο, και το σημαντικότερο; Είναι προσγειωμένος και ξέρει πολύ καλά που πατάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ζει μόνιμα στην Ηγουμενίτσα, εκεί και γενικότερα στην περιφέρεια της Ηπείρου, έκανε τα πρώτα του βήμα, αλλά πλέον, ήρθε η ώρα να τον μάθει όλη η Ελλάδα…Από την νέα του μουσική πρόταση και δεν αναφέρομαι σε ένα τραγούδι, αλλά σε σειρά πολλών κομματιών. Σε ένα μεγάλο σύνολο, εμπορικών και μη, δημοτικών πάντα, που παντρευθήκαν με την μέθοδο του live unplugged, συν την οπτικοποίηση, που έγινε στο Palataki Margariti, στα μαγευτικά Σύβοτα..Και όλα αυτά, υπό την επιμέλεια και τον συντονισμό του μετρ του είδους, Μάκη Τσίκου.

Το μείγμα που δημιουργείται, είναι άκρως εκρηκτικό, έρχεται σε λίγες μέρες, και μαζί να απογειώσει τον Δημήτρη Τζίμα. Πιστέψτε μας. Θα κάνει την διαφορά.

Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση. Πολύ μικρή όμως.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.