Μια ομάδα, σε παρέα και μπίζνες

Με αφορμή μια ιστορία στο Instagram, που πέτυχε το μάτι μου, στα όρθια και στα πεταχτά, ένα πρόχειρο σεμινάριο. Και κρίμα οι αναγνώστες του Τσίπας Μπλοκ, να μην το μάθουν– διότι αυτοί τα μαθαίνουν σωστά.

Ποιο είναι ένα από τα πολύ βασικά, που μαθαίνουν οι φοιτητές και επίδοξοι πρόεδροι του κόσμου των λεσχών, των επαγγελματικών λεσχών. Κι όταν λέμε ”λέσχη”, παίζουν μόνο και στα σοβαρά στην Αμερική και εννοούμε τις μυστικές εταιρείες, τα απόκρυφα κέντρα εξουσίας. Τέτοια μέρη απίθανα και πιθανά, για τα οποία, ποτέ δεν λείπουν οι θεωρίες συνωμοσίας, για υπαρκτές και ανύπαρκτες καταστάσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δυνατός αυτός, δυνατός και ο άλλος. Και γνωρίζονται τυχαία. Και λες «Επαγγελματίες σωστοί, δεν θα αργήσει καθόλου η στιγμή που θα τους δούμε να κάνουν δουλειές». Παρόλα αυτά, βιάζεσαι πολύ, μην προτρέχεις! Δηλαδή; θα τους αφήσουμε πρώτα να κάνουν πολύ παρέα, ποτά, ξενύχτια, φαγητό, σκάφη, να δούμε την χημεία τους, αν κολλάει και μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα. Για τις δουλειές, θα προχωρήσουν η μπα. Εδώ είμαστε. Ό,τι πει το Τσίπας Μπλοκ.

Δημήτρης Φιντιρίκος, ο Μυκονιάτης Φλώριος Ασημομύτης και ο Κύπριος Λουκάς Φανιέρος. Αυτό έκαναν και κατέληξαν σε μια παρέα, συντροφιά, ομάδα, γκρουπ. Καμιά αντίρρηση. Στη διασκέδαση, στην αναψυχή, τις διακοπές. Είναι όμως μέσα και οι μπίζνες, είναι οι επιχείρησες.

Τους πετύχαμε στην Μύκονο, στο μαγαζί “Πριγκιπάτο”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.