Μια επιστροφή για ταινία

Νίκος Σπυρίδωνας - Θέμης Αδαμαντίδης

Είναι μια τεράστια στιγμή, ολότελα εμπρηστική, ικανή να συναρπάσει τις ευαισθησίες κάθε ταλαντούχου σκηνοθέτη του σινεμά. Μια ασύλληπτης μοναδικότητας στιγμή, που πολύ άνετα θα μπορούσε να γίνει ταινία και πολύ πιο άνετα θα μπορούσε να κερδίσει και πιο απαιτητικό θεατή. Να καταπιαστεί μ’ αυτήν, να την περιγράψει, να την καταγράψει, να την αποθηκεύσει στη σκληρή μνήμη του.

Μεγάλος Αδαμαντίδης. Αθάνατος Αδαμαντίδης. Ένας τραγουδιστής, ο τελευταίος της σειράς των μεγάλων, που κάνει κύκλους, αλλά μετά το τέλος του κύκλου, ξαναγυρίζει στον ίδιο. Στον Νίκο Σπυρίδωνα. Στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου North Live Stage.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο γειτονία του Σπυρίδωνα και παλιά δικιά του, θα αρθεί και πάλι ο Αδαμαντίδης. Πότε θα είναι αυτή η στιγμή; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tsipasblog.gr, αυτό θα γίνει από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Φοβερά πράγματα. Μα η κυβέρνηση και ο κορωνοϊός δεν έχουν χώρο για την νύχτα, που σαν στέψη είναι τόσο εφιαλτικά ζωντανή, τόσο… επίκαιρη!… Ο τραγουδιστής -αφρός και κολόνα του λαϊκού τραγουδιού και ο επιχειρηματίας Σπυρίδωνας, που είναι προετοιμασμένοι για αυτό, θα ανοίγουν από το απόγευμα και μάλιστα Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε επίσης : Μήνυμα Βασιλειάδη για το σούπερ κανόνι: Με τους κανόνες του κορονοϊού στην Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.