Μία απάντηση για το μέλλον του Κιάμου

Μία απάντηση για το μέλλον του Κιάμου

Για όχι έναν, αλλά αρκετούς φιλόδοξους «μνηστήρες», που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάνο Κιάμο, για τον χειμώνα που έρχεται, έκανε λόγο η ιστοσελίδα tsipasblog.gr και άμεσα ήρθε η απάντηση. Όχι, από τον ίδιο τον τραγουδιστή, όχι από το νυχτερινό κέντρο Posidonio, που εμφανίζεται τα τελευταία 2 χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία η αλήθεια είναι, αλλά από κάποιον άλλο, προερχόμενο από το χώρο των media, που μάλιστα μας χαρακτήρισε «ιστοσελίδες αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικής και παπαγαλάκια… φτηνά του 20ευρου.

Κατανοούμε την αντίδραση του, αλλά ειλικρινά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι επιλήψιμο να είναι τόσο περιζήτητος ένας τραγουδιστής του μεγέθους και της διαχρονικότητας του Πάνου Κιάμου, να προκαλεί τέτοια οξεία αντίδραση και μάλιστα για ένα ρεπορτάζ ιδιαιτέρως προσεκτικό σε σχέση με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του ρεπορτάζ-απάντηση που αυτός εξέδωσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατ’ αρχάς, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, ότι είναι απολύτως θεμιτό ο κάθε τραγουδιστής να δέχεται προτάσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο. Όταν μάλιστα πρόκειται για τραγουδιστές του επιπέδου Κιάμου, του οποίου η πορεία στα εγχώρια μουσικά πράγματα αποτιμάται πέρα για πέρα πετυχημένη, θεωρούμε ότι το να προσκαλείται από αρκετούς να δουλέψει στο μαγαζί τους, μοιάζει σαν κάτι απολύτως λογικό και κατανοητό.

Το ρεπορτάζ όμως …τρέχει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που φτάνουν στο Tsipasblog, το Σάββατο θα είναι το τελευταίο του Κιάμου στο Posidonio. Στο διάστημα που μεσολαβεί, διάρκειας δύο (2) μηνών, θα πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ, παράλληλα, θα ξεκουραστεί και θα γεμίσει τις μπαταρίες του. Από τέλη Οκτώβρη, θα πάρει την τελική του απόφαση, για το που θα εμφανίζεται τον χειμώνα. Γιατί ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.