Μια ανάσα από το opening που περιμένει όλη η Αθήνα

Το Tsipas Blog θα πει ξεκάθαρα και με βάση στοιχεία που έχει στην κατοχή του, ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, περιμένει την Ιουλία Καλλιμάνη. Την αυριανή πρεμιέρα της στο Tokyo. Και είναι απολύτως φυσιολογικό. Γιατί το “στολίδι” των αδερφών Βουτυράκου, δουλεύει υπέρ της εξέλιξης του είδους. Ένας να πατάει το πόδι του, και μέσα σε λίγο χρόνο, και με τις κατάλληλες στρατηγικές κινήσεις, να μεταμορφώνεται, να τον πιάνουν όλοι στο στόμα, να πάει στο πρωταθλητισμό, να συμμετέχει πλέον στους τραγουδιστές κορυφής, υψηλής διάκρισης.

Αυτό γίνεται! Εκτός κι αν είσαι σκέτο ούφο, δεν το βλέπεις! Αυτό περιμένουμε να γίνει και τώρα! Αυτό ενδιαφέρει τον θεατή. Να περιμένει να απολαύσει νυχτερινό θέαμα, που θα είναι σκέτη μαγεία και θα προέρχεται από δύναμη, χωρίς να τον έχει βαρεθεί και να έχει θολωμένο μυαλό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πω και το άλλο. Θέλω να πάει καλά ο Γιάννης Βουτυράκος. Είναι ξηγημένος τύπος, είναι πολλές οι κουβέντες που έχουμε κάνει μαζί του, πραγματικά πάρα πολλές. Κουβέντες ψαγμένες και με νόημα, σε βαθμός. Δεν μιλάμε για τραγουδιστές μόνο, για μαγαζιά μόνο, οι κουβέντες μας είναι για ιδεώδη, για αξίες, πολύ πιο πέρα. Μη τα πούμε όλα, κάποια πράγματα δεν λέγονται!

Ραντεβού αύριο στο Tokyo!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO OPENING 18.11 ουλία Καλλιμάνη STAR DJ: VALENTINO tokyotheaterathens okyo eater IERAODOS ERA OD0 ATHENS 210 3410200"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.