Μη σε βαρέσει η… μαλακία

Φωτογραφία ανέβασε στο instagram, ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης. Όπου τον δείχνει στις 31.12.2021, στην τοποθεσία Άμπου Ντάμπι, μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Είναι ακόμα μια απόδειξη, ξεκάθαρη και καραμπινάτη, ότι καμία σχέση δεν έχει ο δεύτερος, με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Γιατί αυτό, φυσικά, το συνδυάζουμε, το συγκρίνουμε, το κολλάμε με το γεγονός ότι η καταγγελία πέρασε την σέντρα την Πέμπτη της πρωτοχρονιάς, ενώ το περαστικό έλαβε χώρα με την αλλαγή του νέου έτους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Φλώριος Ασημομύτης – Δημήτρης Φιντιρίκος

Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Δημήτρης Φιντρίκος ; Τι δεν είναι δικός μας ; Είναι απεσταλμένος από άλλον πλανήτη, που έχει την δυνατότητα, σαν άλλος σούπερμαν, να σηκώνει το χέρι, να πετάει στον ουρανό και να διασχίζει μία απόσταση 4.579 χιλιομέτρων (Άμπου Ντάμπι-Θεσσαλονίκη) σε μόλις λίγα λεπτά; Στο παρά πέντε να είναι στο Άμπου Ντάμπι και όταν ο δείκτης του ρολογιού δείξει ακριβώς, ναι, είναι, γεγονός, φτάνει στη Θεσσαλονίκη.

Ορίστε, αυτό σου λένε. Εκεί την πήγανε τη δουλειά. Και ο δόλος, η ψευτιά, η πανουργία, η μαλακία, να έφτασε μέχρι εδώ. Αρκετοί το συνεχίζουν, να το προβάλουν, να το αναπαράγουν, παρ’ ό,τι από τα επίσημα χείλη του δικηγόρου της 24χρονης, Θ. Ζιώγα, σβήστηκε από το σενάριο: «Φιντιρίκος! Πρώτη φορά τον ακούω, δεν υπάρχει στην δικογραφία, δεν τον αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο εντολέας μου»!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.