Μέτρα…μέτρα

Κυριάκος Μητσοτάκης

Όταν θα κλείσει αυτός ο κύκλος με τον τσαμπουκά τoυ covid 19, αλλά και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στη ζωή μας, θα κάνουμε το λογαριασμό. Είναι το απίθανο των απιθάνων, το αδύνατο των αδυνάτων, να μη βγούμε πιο ζημιωμένοι. Το λες πολύ απλά. Οι χαμένοι θα είμαστε εμείς, η δική μας πλευρά. Μόνο εμείς. Αυτό είναι το ένα. Το πλέον βασικό. Δεν υπάρχει άλλο. Για πολλούς αμφιβάλω αν η ζωή θα συνεχιστεί και μετά το κλείσιμο αυτού του κύκλου. Αυτού του γύρου, που κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει. Το οποίον σημαίνει πως κοιμόμαστε και ξυπνάμε, γεννιόμαστε και πεθαίνουμε, ακούγοντας συνεχώς για νέα μέτρα.

Έτσι και σήμερα. Διαβάζω ότι στις 19.00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, για τις εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα μας, αλλά και για τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναμένουμε. Λοιπόν!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.